Het hoofdhuis

De begane grond:

Grote woonkamer (50 m2) met openslaande deuren naar het voor-terras en een raampartij op het zuiden met een fraai uitzicht op het dal. Voorzien van een ruime zithoek, een eethoek, een robuuste houtkachel en een hoge vide met de originele spanten in het zicht.

 Aansluitend op de woonkamer een moderne open-keuken met bar, koelkast, keramische kookplaat (4), afwasmachine, oven, magnetron, koffieapparaat, warmwaterkoker en keukenmachine. De centrale gang geeft rechts toegang tot een 2-persoons slaapkamer (12 m2) 

en links tot een ruime badkamer (6,5 m2) met 2 wastafels, douche en toilet.

   

1ste etage : Via een trap vanuit de woonkamer kom je op de overloop van de 1ste etage en de ruime 3-persoons slaapkamer (20 m2) aldaar.

Aan het eind van de centrale gang geeft de tussendeur toegang tot de bibliotheek annex recreatieruimte (38 m2): tafeltennis, tafelvoetbal, dartbord, sjoelbak; kasten vol puzzels en bordspelen. Plus een extra koelkast

De andere helft van het gebouw

Dit is het privé-gedeelte van de eigenaren met eigen opgang, voorzieningen, terrassen etc. Dit gedeelte wordt niet verhuurd en alleen onregelmatig door de eigenaar gebruikt.